Vad är ett milt rengöringsmedel?

Vad är ett milt rengöringsmedel?


Många klädplagg ge specifika rengöringsinstruktioner som kräver användning av ett milt tvättmedel. Med ett milt rengöringsmedel undviker onödiga skador på kläder som en starkare rengöringsmedel kan orsaka.

Identifiering

Milda rengöringsmedel finns i en mängd olika typer, inklusive miljövänliga, allergivänliga och modersmjölkersättning. Dessa detergenter är vanligen dye- och parfymfria och innehåller inte starka rengöringsmedel. De flesta milda rengöringsmedel är blekmedel fria. Förpacknings etiketter kommer att identifiera om produkten anses ett milt rengöringsmedel.

Användande

Milda tvättmedel finns i både pulver och flytande former. Blanda alla pulveriserad milt rengöringsmedel med en lika stor mängd vatten för att minska nötnings av pulver på kläder. Flytande milda rengöringsmedel bör inte appliceras direkt på kläderna. Följ alltid förpacknings instruktioner för att använda milda detergentprodukter instruktioner varierar per varumärke, bricka typ och tvätten storlek.

Varning

Milda tvättmedel är säkrare än hårdare tvättmedel, som kan innehålla blekmedel. Men använda försiktighet vid användning av vätska och pulver milda rengöringsmedel eftersom de fortfarande kan orsaka allergiska reaktioner, ögonirritation och andra komplikationer från nära kontakt.

Related Posts