Hur mycket är en biljett för hundar?

Hur mycket är en biljett för hundar?


Flygpriser för att ta Fido tillsammans är föränderlig och varierar kraftigt. One-way priserna kan variera från ingenting (Quantas) till mer än £ 325 (en internationell mat på en amerikansk operatör). Priserna för last biljetter är oftast större än bär-on avgifter. Håll din forskning up-to-date om flygbolaget som du planerar att flyga eller söka hjälp från ett husdjur resebyrå för att få bästa pris och villkor för ditt husdjur.

typer

Hur mycket är en biljett för hundar?


Cargo-hold resekostnader oftast mer än bär-on avgifter för husdjur, eftersom det kräver separat biljettförsäljning och extra uppmärksamhet från bagage hanterare. Last avgifter för större hundar kan vara större.

Tidsram

Prissättning kan ändras på grund av förändringar i ekonomin och kunder. För relativt aktuella avgifter och regler kontrollera att de två första källorna i referenserna nedan.

Funktioner

Hur mycket är en biljett för hundar?


Med undantag för ledarhundar, carry-on husdjur vanligtvis måste vara liten nog att passa i en låda under passagerarsätet.

Geografi

Många flygbolag runt om i världen tillåter kabinen eller lastdjurtransporter. De flesta amerikanska flygbolag tillåta små hundar i kabinen samt leddjur.

överväganden

Extra avgifter för biljett genom ett husdjur resebyrå kan vara värt. De bör veta vilka flygbolag och flygningar kommer att ge de bästa resevillkor för din hund.

Varning

Vissa internationella flygbolag är inte tillåtet att transportera djur till alla destinationer på sina linjer, på grund av lagar som varierar från ett land till ett annat.

Related Posts