Idéer för en musik-teman Boys Room

Idéer för en musik-teman Boys Room


En pojke som tycker om att lyssna på eller spela musik kommer att älska ett sovrum visa upp föremål och symboler som hänför sig till musik. Musik-rum med olika teman för pojkar kan ha många olika egenskaper, från en plantskola i mjuka blues med bilder av noter och instrument till en tonåring pojke rum fullt av tungmetall affischer, gitarrer och förstärkare.

vägg Kant

Skapa en gräns på väggarna genom att måla tunna svarta linjer och noter att se ut som noter. Köp stenciler för klav och noter, eller bara göra dem för hand med svart färg. Om pojken gillar en viss del av musik, få noterna till den låten och kopiera en del av den i gränsen på sovrumsväggar.

Färgschema

Svart och vitt visas på många ställen i musik från pianotangenter till noter och rockbandet bilder. Om den höga kontrasten mellan svart och vitt verkar oattraktiv, föreslår Sensational färg måla väggarna i en djup blå-grå för att skapa en mjukare och vänligare utseende. En fet accent färg, såsom röd eller blå, kan låna energi till rummet.

Musikinstrument

Instrument pojken spelar eller strävar efter att spela kan införlivas i rummets inredning Till exempel, om pojken spelar gitarr, bör hans gitarr vara framträdande på ett stativ i hörnet eller en vägg krok. Antika eller sparsamhet butik instrument göra bra dekorationer också, även om de inte är i tillräckligt bra skick för att spela.

Brännpunkt

En stor affisch eller målning på väggen av en musiker i aktion gör en bra samlingspunkt för ett pojkrum. Ett sätt att skapa en stor bild är att projicera en siluett av en musiker som spelar ett instrument på väggen, spåra kanterna och fyll i med svart färg.

CD skivor

Den blanka sidan av begagnade CD-skivor skapar en speglad effekt i rum och sprider färg som ett prisma när de träffas med direkt solljus. Hänga enskilda skivor från taket på snöret, sträng CD-skivor på kablar för att skapa vertikala ränder på väggarna eller göra ett fönster kappa av CD-skivor.

inramade Art

I stället för traditionella inramad konst i en musik-tema sovrum för en pojke, rama in några saker som rör hans favoritmusik. Vissa idéer om objekt att rama omfattar noter, gamla skivomslag, ett collage av konsertbiljett stubbar, och affischer eller fotografier av en favoritband i aktion. Grundläggande svart flytande ramar hålla minnes upphängda mellan två glasskivor för en enkel och stilren look.

Related Posts