Olika typer av godis termometrar

Olika typer av godis termometrar


Förbereda dina egna godis kräver noggrann kontroll av temperaturen under tillagningen. Speciellt när man använder socker, kommer temperaturen hos blandningen avgöra din framgång eller misslyckande med receptet. För största noggrannhet, bakning 911 rekommenderar kalibrera din termometer före användning genom att hålla den i kokande vatten och subtrahera temperaturen registrerades från 100 grader Celsius för att ta reda på hur många grader din termometer avviker från den sanna kokpunkten.

Analog Candy Termometrar

Olika typer av godis termometrar


Enkla analoga godis termometrar komma till det billigaste priset, men dessa kan vara svårt att läsa. Leta efter modeller med ett temperaturområde från 37,8 grader Celsius till 204 grader Celsius och en metallklämma för att fästa till sidan av grytan. Håll dessa analoga godis termometrar på ögonhöjd för att läsa den nivå där det inre vätskan når.

Digital Candy Termometrar

Digitala omedelbar läsa termometrar visa temperaturen av godis snabbt. Enligt USDA, kan omedelbar läsa digitala termometrar ta upp till 10 sekunder för att registrera temperaturen av maten efter att införas, men du kan använda en ugn termometer sond kvar i godis för kontinuerliga temperaturmätningar. Leta efter modeller med en klämma på sidan för att hålla termometern till potten. Digitala termometrar kommer att ha ett högre pris än analoga sådana.

choklad Termometer

Olika typer av godis termometrar


Enligt Dummies.com, choklad termometrar består ofta av ett glasrör med temperaturavläsningar varje grad från 10 grader Celsius till 54,4 grader Celsius. Använd inte en choklad termometer för socker godis, som kock vid mycket högre temperaturer. På baksidan kan en socker godis termometer inte registrera låg smältvärme choklad under 37,8 grader Celsius. Hantera choklad termometrar med omsorg för att förhindra brott.

Related Posts