Hur man tvättar Shin Guard Socks

Hur man tvättar Shin Guard Socks


Tvättning benskydd strumpor är en lätt uppgift när du lär dig hur man gör det. Huvudmålet är att du noggrant rengöra benskydd strumpor, men du också vill vara noga med att inte krympa dem. Om du krympa dem, kommer det att bli svårt att dra strumporna över dina benskydd. Skenbensskyddet strumpor är gemensam för både hockey och fotboll i synnerhet, men det finns ibland skillnader i de material som utgör de strumpor.

Instruktioner

Turn the washer on to the delicate cycle. 1 Slå brickan på den känsliga cykeln. Något högre än den känsliga cykeln kan så småningom leda till hål eller revor i benskydd strumpor. Använd kallt vatten istället för varmt vatten under hela cykeln för att förhindra krympning när benskydd strumpor torka.

Pour approximately 1/4 cup of liquid or powder detergent into the washer for a pair to several pairs of shin guard socks. 2 Häll ca 1/4 kopp flytande eller pulvertvättmedel i tvättmaskinen för ett par till flera par benskydd strumpor. Om du har en stor mängd benskydd strumpor, se instruktionerna på flaskan av tvättmedel för att fastställa rätt mängd tvättmedel att använda.

Place the shin guard socks into the washer and shut the door. 3 Placera benskydd strumpor i brickan och stänga dörren. Brickan ska automatiskt ha sin gång och meddela dig med ett högt ljud som en summer att benskydd strumpor är klar tvätt.

Dry the shin guard socks. 4 Torka benskydd strumpor. Vissa människor kommer att använda en torktumlare för att torka skenbensskyddet strumpor, men det är bättre att torka dem utanför på ett klädstreck eftersom detta håller dig från att krympa skenbensskyddet strumpor. Speciellt om strumporna är av en yllematerial, är det lätt att oavsiktligt krympa strumporna. Om du måste använda en torktumlare, bara torka benskydd strumpor för cirka 10 till 15 minuter i torktumlaren och låt dem lufttorka tills de är torra.

Related Posts