Hur man rengör sveda märken på rostfritt stål

Hur man rengör sveda märken på rostfritt stål


Några minuter av distraktion vid spisen och bränner mat och fett kan bränna ytor din rostfria kastruller eller apparater stål. När du märker sveda märken på det rostfria stålet, måste du ta bort dem omedelbart för att förhindra den svarta sveda märken från permanent fördärva din rostfritt stål. Du kan återställa det rostfria stålet hemma med objekt som har i ditt skafferi. Rostfritt stål behöver rengöras regelbundet för att hålla apparater och grytor i gott skick.

Instruktioner

1

Ta bort löst skräp och smuts från området med en fuktig handduk. Detta gör att du kan behandla området direkt utan någon inblandning.

2

Tillsätt 2 msk flytande diskmedel till en skål. Tillsätt 1 qt. varmt vatten. Blöt en tvättlapp i lösningen.

3

Skrubba området med tvättlapp. Upprepa processen för att avlägsna huvuddelen av fläcken. Om rester av brännmärken kvar, kan du rengöra den med bakpulver.

4

Häll 1/2 kopp bakpulver i en behållare. Fukta en tvättlapp och doppa den i bakpulver. Applicera bakpulver till scorch märke med korn av rostfritt stål. Gnugga brända området med en nylonborste.

5

Skölj med kallt vatten. Ta bort eventuella kvardröjande fettfläckar från det rostfria stålet med tvättsprit. Fukta en tvättlapp med tvättsprit och gnid det på det rostfria stålet.

Related Posts