Kläder som smickrar din figur

Kläder som smickrar din figur


Att hitta kläder som smickrar din figur kan vara något av en utmaning, men det är inte omöjligt. För att lyckas måste du veta din kroppsform - äpple, päron, rektangel eller timglas. Apple former har en odefinierad midjan, större brast och små höfter. Samtidigt päron former har en bredare nedre halvan och smala axlar. Rektanglar har minimal eller ingen kurvor och timglas former har bredare axlar och höfter i förhållande till sin lilla midjan.

äpple former

Kläder som smickrar din figur


Bära kläder som kamouflera din övre halvan är ett alternativ för äppelformade kvinnor. Till exempel, bär klänningar med ett imperium midjan, A-line kjolar, samt raka och breda ben byxor. Byxa med en bredare ben kommer att balansera ut den övre delen av kroppen. Mörkare färger med minimala mönster på toppen skapa en illusion av en mindre byst och midjan.

Pear former

Kläder som smickrar din figur


Att uppmärksamma uppåt balanserar den nedre delen av en päronformad kropp. Mångsidig hals linjer, wrap klänningar och A-line kjolar är några av alternativen; kjolar bör flyta bort från höfterna. När du väljer byxor, boot-cut eller raka ben är ett bättre val, eftersom de balansera höften. När klä den nedre halvan av en päronformad kropp anser bär spandex, lycra och Jersey.

Rektangel eller linjal Former

Kläder som smickrar din figur


Kvinnor med minimala kurvor ofta vill ha en mer yppig look.To skapa kurvor, du behöver volym; mer tyg och accenter som ruggig toppar, flowy klänningar och nödställda jeans - allt för att skapa intresse och uppmärksamma vissa delar av kroppen. Försök att välja bara en kroppsdel ​​till accent; till exempel en axelbandslös klänning visa upp dina axlar. Monokromatiska färger fungerar bra för rektangel formade kvinnor.

Timglas

Vissa säger att det är den perfekta kroppsformen, ändå kvinnor med timglas siffror har också problem med att hitta kläder som smickrar. Med din byst och axlar vara märkbart större än midjan, kan det vara svårt att hitta kläder som passar. Cinching en topp eller klänning med ett bälte kan hjälpa till att identifiera din lilla midjan. Praktiskt taget alla dina kläder ska passa väl - skräddarsy kan vara nödvändig för att uppnå en riktig passning - eftersom baggy kläder bara överdriva större delar av din kropp och få dig att verka större.

Related Posts