EZ Curl Bar övningar

EZ Curl Bar övningar


Halva slaget för nybörjare i fri vikt sektionen upptäcka alla tillgängliga alternativ. En möjlig källa till förvirring innebär EZ Curl bar, som är en kortare bar som är böjda flera gånger längs dess längd, bildar ett sicksackmönster. En praktikant skulle kunna tro att ignorera EZ curlstång till förmån för att utföra övningar enbart på rak stång eller maskiner, men det skulle vara ett misstag. När det används på rätt sätt, gör det möjligt för EZ curlstång för intressanta variationer kvalitet övningar, vilket gör det en stapelvara i den arsenal av någon gym-goer.

EZ Curl bicepsövningar

EZ Curl Bar övningar


Som man kan sluta sig till namn, är EZ "Curl" bar användbar för att utföra en mängd olika bicepsövningar. Den mest traditionella av dessa är naturligtvis den gamla standby - stående EZ bar curl, men det finns många andra. Vad som följer är en lista över vanliga biceps övningar som möjliggjorts genom EZ curlstång. Stående EZ Bar Curl - För att utföra detta arbete, stå medan gripa EZ Curl bar i båda händerna, håller den framför kroppen. Använda minimal kropp engelska, krypa ribban uppåt av upphandlande biceps kraftfullt, tills underarmen kommer i kontakt med överarmen. Lägre långsamt och upprepa. Preacher Curl - Den här övningen kombinerar EZ curlstång med annan utrustning som du kanske inte känner, predikanten bänken. Som framgår av bifogad bild, är predikanten curl en lutande bänk som placerar armarna i isolering i en vinkel. Predikanten curl utförs genom att greppa EZ curlstång medan vila överarmarna längs predikanten bänken. Slutföra rörelsen av upphandlande biceps och curling baren, sänka långsamt och upprepa. Koncentration EZ Curl - Denna rörelse liknar den stående EZ bar curl, men skiljer sig genom att medan den andra övningen genomfördes stående, koncentrationen curl utföras sittande och framåtlutad för att minimera praktikantens förmåga att använda sin kropp för att flytta baren . Detta placerar biceps i större stress, vilket kompenserar för den minskade lastning möjligt (eftersom du inte kommer att kunna använda alla organ engelska som du skulle med stående curl) när du utför denna variant. Dessa tre övningar kan också ändras genom att ändra bredden på greppet på stången. Tack vare bar design, händerna faller naturligt in en av tre platser: utsidan av stapeln, i mitten eller döda i centrum (nästan vidrör). Alla tre greppvarianter är önskvärda, eftersom de sätter muskeln under stress från olika vinklar.

EZ Curl Triceps Övningar

Naturligtvis är den "EZ Curl" bar inte bara att krusas. Baren kan också användas för att utföra en rad olika Triceps övningar. Vad som följer är ett urval av några av de mest populära. Triceps Extensions (även kända som "skalle krossar") - liggande på en bänk med fötterna på golvet och hålla EZ curlstång med båda händerna, hålla baren på lockout position som om du just avslutat en upprepning på bänken Tryck. Böjning på bara armbågarna, sakta sänka ribban tills det kommer nära kontakt med pannan samtidigt armbågarna hugg i nära kroppen. Du ska känna en sträcka i Triceps muskeln. Vända den rörelse, böjning av Triceps att förlänga ribban tillbaka till utgångsläget. Som kompletterar en upprepning. French Press - Detta kommer att utföras från en stående position, med baren hålls overhead och armarna låst. Återigen, börja rörelsen genom att böja endast vid armbågarna, sänka ribban bakom huvudet tills den vidrör baksidan av skallen. Koncentrera dig på att känna triceps stretch, sedan böja dem att vända rörelsen och återgå till utgångsläget

Andra EZ Curl övningar

EZ Curl Tröjor - I likhet med skallen krossar, som inrättats för rörelsen på samma sätt genom att ligga på en bänk med bar i lockout läge. Men den här gången, sänka ribban bakom huvudet utan att låsa armbågarna. Rotera med axelleden för att åstadkomma detta. Sträckan ska kännas i lats (den stora ryggmusklerna på vardera sidan av bålen). Omvänd av upphandlande lats och föra stången tillbaka till utgångsläget. EZ Böjning Extend och Press - Detta kombinerar rörelserna för en bänkpress med den hos en skalle kross. Börja med att ligga på bänken med bar utelåst. Sänka ribban till bröstet och trycka den tillbaka overhead, sedan omedelbart avsluta en upprepning av skallen krossar. Växla mellan press och sträcker rörelser tills trött.

Related Posts