Anglo Läder Hantverk

Anglo Läder Hantverk


Anglo eller engelska, har läder hantverk varit populär i England i århundraden. Före den 18: e århundradet, läder hantverk var viktigare än metall hantverk i England, enligt LA Clarkson, en leather historiker. Läder var avgörande för överlevnad som det användes för att göra förnödenheter såsom skor och kläder. Det var också handgjorda i dekorativa bitar såsom läderklädda speglar eller smycken. Följande hantverk användes i pre-18th century England. Hantverkare kan upprepa medeltids processer för att göra dessa hantverk idag.

läderPortion

Att göra en kopia av en medeltida läderfodral är ett hantverk som även en nybörjare leather kan åstadkomma. Medeltida engelsmän används påsar att bära pengar eller viktiga punkter. Påsarna placerades i en sadel eller fäst vid ett bälte. Vissa läder påsar hade flikar med spänne nedläggningar på dem, medan andra hade enkla läder spets snören. När du gör en påse, försköna lädret genom carving den med en vridbar kniv eller genom att använda stansning verktyg för att göra små mönster på klaffen.

läder Slidor för blankvapen

Läder skidor användes för att täcka bladet av en kniv eller ett svärd. De flesta svärd hade metall eller trä skidor. En skidan är i huvudsak en läderlida till ett blad som är öppen vid en ände. Vissa skidor har öglor i slutet så att den kan fästas i ett bälte, medan andra görs redan ansluten till en höftbälte. Gör en slida för jaktkniv eller svärd replika använder tjockt läder, för att förhindra bladet från att skära igenom lädret. Gör en ögla i toppen av baljan för att fästa den på ett bälte.

läderHandskar

Läder handskar är handskar som engelska riddare skulle använda för att skydda sina händer i strid. De ofta placerade under metall rustning för att stoppa ett blad som kunde tränga igenom pansar. Läder handskar gjordes från tjockt och mjukt läder - tillräckligt tjock för att stoppa ett blad, men också mjuka nog att inte hindra rörelsen. Läder gatlopp fattandet är en komplicerad hantverk som kräver en hel del tid att slutföra. Läder handskar måste passa väl, men också möjliggöra komplett utbud av rörelse.

Related Posts