Skillnader mellan armén och marinkåren Grundutbildning

Skillnader mellan armén och marinkåren Grundutbildning


Som är hårdare: Army eller Marine Boot Camp? Detta är fråga som har komplicerats skrivbordsgeneraler och började mer än en bar bråk. Skillnaderna visar att marinkåren har definitivt tuffare Boot Camp.

Längd

Marine Boot Camp varar i 13 veckor. Army Basic Combat Training (BCT, armén motsvarighet till boot camp) varar i nio veckor, plus en fyra till tio dagar Reception bataljon innan BCT börjar.

Army fysiska standarder

Army BCT kräver följande av en typisk manlig rekrytera till examen: 35 armhävningar i två minuter, 47 sit-ups i två minuter och en två mil kör i 16 minuter, 36 sekunder.

Marine fysiska standarder

Flottorna kräver följande av en typisk manlig rekryterar: fem pull-ups i två minuter, 50 sit-ups i två minuter och en tre mil kör i 24 minuter, 30 sekunder.

Marina Gevärs Standards

Marinkåren har tre kvalifikationer för Bboot läger skytte, på 200, 300 och 500 varv. Det är den enda tjänst som har 500 yard examen.

efter Basic

Marines gå vidare till School of infanteri för ytterligare infanteri bekämpa utbildning, oavsett om de faktiskt kommer att specialisera sig som infanterister eller inte. Armérekryter inte få denna extra infanteriutbildning.

Related Posts