Kommersiella Gräs & Weed Killer för rabatterna

Kommersiella Gräs & Weed Killer för rabatterna


De vanligaste kommersiella herbicider är säkra att använda i vegetabiliska och blomma trädgårdar. Det viktiga är att undvika kontakt med den omgivande växter och vegetation, samt att låta de behandlade områdena torka före regn, vattning eller kontakt med människor eller husdjur.

Läsa Etiketter

Glyfosatherbicider används ofta i trädgårdar för gräs och ogräs, med en av de mest populära varianter vara RoundUp. Den aktiva substansen i RoundUp är glyfosat isopropylaminsalt, och etiketten beskriver sin verkningsmekanism som stoppa funktionen av specifika enzymer i gräs och ogräs. Genom att spruta herbiciden direkt på bladen av de avsedda brottslingar och låta dem torka, omgivande blommor och grönsaksplantor kommer att förbli oskadda. Torktiden är relativt snabb, med de flesta inom 10 till 30 minuters intervall. När torr, är herbiciden regntät och mindre benägna att spridas till oavsiktliga områden. Läs noga igenom gräs och ogräs mördare etiketter för att välja den mest lämpliga för individuella behov.

Val av bästa Herbicid

Inte alla herbicider är skapade lika och ingen bör användas för ändamål de inte är märkta för. Medan de alla arbetar mycket fort, vissa har olika aktiva ingredienser för olika typer av ogräskontroll. Utökade kontroll versioner på marknaden samt tunga borst sorter som är avsedda för tuffare brottslingar som poison ivy och poison oak. Välj den bästa produkten för bästa resultat, och tänk på att det kan finnas mer än en typ som behövs för att maximera resultaten.

Icke-kemiska alternativ

Enligt National Gardening Association, det finns flera olika ekologiska bekämpningsalternativ. Tvålbaserade herbicider arbete genom dehydratisering bladen och oljebaserad ogräsbekämpning, kryddnejlika olja till exempel, är ett effektivt alternativ. Citronsyra och vinäger, eller ättiksyra, kan också övervägas. Precis som deras kemiska motsvarigheter, men, måste man vara försiktig så att behandlingar för att torka, och undvika exponering för blommor och grönsaker. Varmare temperaturer rekommenderas framför 21,1 grader C, med inget regn prognos, för att säkerställa torkning. Ett bakslag för ekologiska alternativ är att de är mest effektiva på yngre gräs och ogräs.

Förebyggande åtgärder

Förebyggande ogräsbekämpning för användning i trädgårdar och rabatter kan användas i början av säsongen och förhindra ogräs från att gro under flera månader. Senare under växtsäsongen, kan dessa tillämpas efter ogräs har dragits, för att upprätthålla en ogräsfri trädgård eller liggande till hösten. Plantskolor bär många sorter av ogräsmedel, som kommer i granuler för att strö på behandlade områden, till täckningsmaterial där ogräsbekämpning har redan lagts. En annan vanlig ogräsbekämpning punkt är en typ av matta eller foder som kan kapas för att passa i önskade områden. Ogräs kan inte tränga in i materialet, och de flesta är vattengenomträngligt, såväl som lätt att skära och förvara.

Gör din forskning

Identifiera ihållande ogräs och gräs kan bli nödvändiga om inget annat verkar fungera. Ta några prover till en plantskola eller garden center för att hitta den bästa lösningen och lösning, följ instruktionerna och vara beredd att prova några olika alternativ. Uthållighet kommer att löna sig i form av en ogräsfri blomsterträdgård.

Related Posts